אודות

           ניסיון מקצועי.
           אני רוני מן שף קונדיטור - מדריך ומלווה טיולים קולינרים בארץ ובחו"ל .

  •  הניסיון המקצועי שלי כולל בתוכו לימודי עולם הקונדיטוריה והאפייה, בישול גורמה, בישול בריא, הנני מתמחה בפסים חם וקר לכל סוגי האירועים  וממגוון המטבחים כגון אסייתי, ים תיכוני, איטלקי, מזרחי צרפתי, ועוד. 
    אני בוגר מכללת "עושים בישול" (בהרצליה, בהדרכת השף אורן גירון), כמו כן עברתי השתלמות בשוקולד ומאפים בצרפת בבית "ולרונה", בהמשך עברתי הכשרה אצל השף הופמן 
    בברצלונה - (בעל 2 כוכבי משלין) המתמחה בבצקים בתחום השמרים,
    גורמה, בוטיק ועוד, וכן לימודי קונדיטוריה אצל השף הנס ברטלה האוסטרי מבעלי רשת קפולסקי לשעבר.
  • השקעתי זמן לימוד רב ומחקר עצמי מול המחשב במהלך השנים וכן פיתחתי לעצמי מגוון עצום של מתכונים בעולם האפייה, קונדיטוריה ובישול  בריא.
  • הנני הראשון בזיכרון יעקב שפתח מחזורי קייטנות אפייה קונדיטוריה ובישול בריא בחופשות הקיץ, החל משנת 2011 ועד היום ולמעשה למדו אצלי למעלה מ 400 תלמידים בגילאי 8 ועד 14.
  • בתי ספר ומוסדות שונים ברחבי זיכרון יעקוב והסביבה פונים ומתעניינים בסדנאות, עשייתי ידועה ומוערכת בזיכרון יעקב והסביבה, ועל כן רבים מייחסים את שמי לדמות חינוכית בעולם הקולינרי.
  • אוסיף לציין כי ילדים והורים רבים בקשר רצוף איתי וזוכים לטיפים רבים ממני בצד הקולינרי היום יומי לתזונה בריאה ולהצפת מודעות.  הרבה מיילדי הסדנאות כבר לומדים אצלי בשנה חמישית ברציפות וכן בעקבות כך גם רבים מאחיהם וחבריהם המתרשמים ומגלים עניין בעולם הקולינרי  מצטרפים גם כן.
  • נוסף על כך, הנני שם דגש ברור על "בישול ואפייה בריא". כמו כן, נותן מענה גם לרגישים לגלוטן, ללא סוכר ולרגישויות נוספות. קהל היעד שלי היינו רחב מאוד הכולל ילדים, בני נוער וכן קהל בוגר יותר, משפחות וכו' -  לאירועים רבים ומגוונים.
  • כמו כן אני מנהל שרותי  קייטרינג למגוון אירועים לסקטור הפרטי והעסקי וכן הסעדה לצהרונים של בתי ספר תוך הקפדה על בניית תפריטים בריאים  בדגש על תקנים של משרד הבריאות. גולת הכותרת שלי זה "שף עד הבית" , אשמח לרגש גם אתכם.
    אוסיף ואומר על טיולי משפחות שהוצאתי למגוון מדינות באירופה בניהם איטליה, צרפת בהם הובלתי ימי פעילות ותכנים בעולם הקולינרי בדגש על התרבות המקומית.

     
  • בעבר היה לי דף קבוע בעיתון "חדשות קיסריה", שם שיתפתי אחת לשבועיים מתכון אשר מאחוריו עומדים אודותיו, מהיכן מגיע וכו'.
  • לסיכום  הנני מכין גם עוגות מעוצבות בהזמנה אישית באופן פרטי לאירועים שונים ומגוונים. אשמח לרגש ולקחת חלק באירועים שלכם ממגוון עולם הקולינרי - ולשמוע מכם.
  •